Vrij in je Business

Laat je business voor jou werken en niet andersom

Beter resultaat. Meer vrijheid. 

Wij helpen zzp'ers en mkb'ers in Nederland meer resultaat te bereiken met minder inspanning. Dit doen wij door slim online marketing tools in te zetten.

Onze expertise

Wij focussen ons op resultaat. Jij hebt plannen en ambities met jouw bedrijf. Ons doel is om samen met jou de ambities te realiseren. Wij gebruiken hiervoor onderstaande expertise en skills.

Met een Google Ads Specialist je omzet verhogen

Je nieuwe Google Ads specialist | VRijDOEN™

Search Engine Optimization

Ranken op de 1e pagina van Google is een top prioriteit

Salesfunnel  Mindset

Ontwikkel routes waarin je bezoekers converteren naar klanten

Business Coaching

Om je business en jezelf naar een volgend level te liften

Business Coaching

Workshops

Inspiratie met een knipoog voor groei en bewustzijn

Workshop

Strategische PA

Regel hier een extra set strategische handjes

Het resultaat van het slim inzetten van onze skills is dat je meer focust op de kern van je business. Je meer tijd en energie overhoudt voor de zaken die voor jou echt belangrijk zijn. 

Klinkt dit interessant? Neem dan contact met ons op en we kijken samen hoe en of we je kunnen helpen om bovenstaande resultaten te realiseren

Sales verhogen met >>

De Beste Email Marketing Software 2024

Beste Email Marketing Software

Starten met Google Adwords

Google Adwords Campagnes

Wat zeggen anderen over ons?

Dorien Lathouwers

Linkedin


Het is een plezier om met Marleen te werken: als een collega en als een klant. Ik zie Marleen als een vrijdenker, die haar ideeën combineert met actie. Ze heeft de kwaliteit om voorbij het normale te denken, met haar speciale gevoeligheid voor het ongenoemde en het onverwachte. Dit resulteert in frisse, praktische en goede ideeën, met aandacht uitgewerkt en gerealiseerd. Marleen is flexibel en weerbaar. Ze heeft een vriendelijke benadering, maar is daarin erg effectief en impactvol. Een hele mooie combinatie.

Arie van der Priem


Jandaan is creatief, humoristisch en open minded. Hij heeft de basis gelegd voor onze dienstverlening op gebied van leiderschap en gedrag. Dit heeft uiteindelijk zijn beslag gekregen in ons nieuwe label Vaartmakers. Een van de sterke punten van Jandaan is dat hij intuïtief voelt waar de ‘pijn’ bij anderen zit verborgen.  En dat hij deze al doorvragend op een natuurlijke manier bespreekbaar weet te maken. Jandaan is vrij in zijn denken en doen

Jesper van der Vliet


Als ik aan Jandaan denk dan zie ik een originele denker, hoge betrokkenheid & authenticiteit (maar ook: creatieveling en levensgenieter).  Wat ik van Jandaan heb geleerd is om zaken in het leven of werk soms ook op een andere, open-minded manier te bekijken. En daarin niet te behouden te zijn. Jandaan is vrij in zijn manier van leven. Waarin ook zijn eigen onzekerheden en kwestbaarheid wordt belicht. Dat maakt Jandaan in mijn ogen vrij. De kracht van Jandaan is dat hij vanuit verbinding mensen aan het denken zet. Om open minded je denkkader te vergroten en te inspireren.

Marieke van Werven


Als ik aan Marleen denk dan krijg ik een warm en blij gevoel. Voor mij is Marleen het voorbeeld van iemand die haar dromen en passies achterna gaat. En dat is ook direct haar kracht. Marleen is in staat om binnen kaders, standaarden en normen zich niet automatisch te schikken aan de status quo. Ze vindt haar eigen weg en blijft met haar eigen stijl verbonden. Dit doet Marleen door luchtigheid en lichtheid aan te brengen met een flinke dosis persoonlijke diepgang. Ze maakt je nieuwsgierig omdat ze net ff anders is dan de standaard. Marleen is ondernemend. Ze heeft een authentieke eigenheid en heeft een mooie lach die (bijna) altijd aan staat.