Meer Vrijheid in je Business | Online Marketing Tools | VRijDOEN™

Vrij in je Business

Laat je business voor jou werken en niet andersom

Beter resultaat. Meer vrijheid. 

Wij helpen zzp'ers en mkb'ers in Nederland om costcontrol marketingactiviteiten in te zetten voor een beter resultaat en meer vrijheid.

Dit doen we door online consulting, marketing en business coaching toe te passen om binnen bestaande business activiteiten het beste rendement te realiseren tegen beheersbare kosten.

Je loopt tegen je eigen grenzen aan en die van je business. Je wilt wel groeien maar kunt niet groeien. Je bent aan het werk in je business in plaats van andersom. Je ziet kansen maar hebt te weinig tijd. Het is tijd om je business weer voor jou te laten werken. En daarvoor ben je op VrijDOEN op de juiste plek.

Herken je jezelf hierin en wil je horen hoe we je kunnen helpen om jouw onderneem basis te herijken?

Onze expertise

Online Consulting

Online Marketing

Online Coaching

Slimmer werken. Meer tijd.

Wij snappen dat tijd schaars is en dat je tijd maar 1 keer uit kunt geven. Het runnen van een business is een uitdagende taak en slurpt veel energie en tijd. Om de beschikbare tijd zo doelgericht en effectief mogelijk te besteden maken wij gebruik van een aantal Online Marketing tools.

Het resultaat van het juist inzetten van deze tools is dat je meer focust op de kern van je business. Je meer tijd en energie overhoudt voor de zaken die voor jou belangrijk zijn. Dat je 'cost-control' invloed uitoefent op je (online) verkopen. En dat je meer omzet draait tegen minder uren werken.

Klinkt dit interessant? Neem dan contact met ons op en we kijken samen hoe en of we je kunnen helpen om bovenstaande resultaten te realiseren


Online Geld verdienen

Email Marketing

Email Marketing Gids

Start een Blog

Start ene blog in 2020

Wat zeggen anderen over ons?

Dorien Lathouwers

Linkedin


Het is een plezier om met Marleen te werken: als een collega en als een klant. Ik zie Marleen als een vrijdenker, die haar ideeën combineert met actie. Ze heeft de kwaliteit om voorbij het normale te denken, met haar speciale gevoeligheid voor het ongenoemde en het onverwachte. Dit resulteert in frisse, praktische en goede ideeën, met aandacht uitgewerkt en gerealiseerd. Marleen is flexibel en weerbaar. Ze heeft een vriendelijke benadering, maar is daarin erg effectief en impactvol. Een hele mooie combinatie.

Arie van der Priem


Jandaan is creatief, humoristisch en open minded. Hij heeft de basis gelegd voor onze dienstverlening op gebied van leiderschap en gedrag. Dit heeft uiteindelijk zijn beslag gekregen in ons nieuwe label Vaartmakers. Een van de sterke punten van Jandaan is dat hij intuïtief voelt waar de ‘pijn’ bij anderen zit verborgen.  En dat hij deze al doorvragend op een natuurlijke manier bespreekbaar weet te maken. Jandaan is vrij in zijn denken en doen

Jesper van der Vliet


Als ik aan Jandaan denk dan zie ik een originele denker, hoge betrokkenheid & authenticiteit (maar ook: creatieveling en levensgenieter).  Wat ik van Jandaan heb geleerd is om zaken in het leven of werk soms ook op een andere, open-minded manier te bekijken. En daarin niet te behouden te zijn. Jandaan is vrij in zijn manier van leven. Waarin ook zijn eigen onzekerheden en kwestbaarheid wordt belicht. Dat maakt Jandaan in mijn ogen vrij. De kracht van Jandaan is dat hij vanuit verbinding mensen aan het denken zet. Om open minded je denkkader te vergroten en te inspireren.

Marieke van Werven


Als ik aan Marleen denk dan krijg ik een warm en blij gevoel. Voor mij is Marleen het voorbeeld van iemand die haar dromen en passies achterna gaat. En dat is ook direct haar kracht. Marleen is in staat om binnen kaders, standaarden en normen zich niet automatisch te schikken aan de status quo. Ze vindt haar eigen weg en blijft met haar eigen stijl verbonden. Dit doet Marleen door luchtigheid en lichtheid aan te brengen met een flinke dosis persoonlijke diepgang. Ze maakt je nieuwsgierig omdat ze net ff anders is dan de standaard. Marleen is ondernemend. Ze heeft een authentieke eigenheid en heeft een mooie lach die (bijna) altijd aan staat.