Aan de slag met je Google Ads specialist

Een Google Ads specialist zorgt ervoor dat jij je online doelstellingen realiseert en dat je omzet verhoogt. Allemaal automatisch zodat je er geen omkijken naar hebt. Geen lasten. Wel de vruchten. Google Ads is de online tool om dit mee te bereiken. En je Google Adwords specialist natuurlijk. 

Je nieuwe Google Ads specialist | VRijDOEN™

Ik ben Jandaan Kamerling - Google Ads specialist -  en ik help zzp'ers en mkb bedrijven, met behulp van Google Ads, de online doelstellingen te overtreffen en de online sales te verhogen.

Hoe werk ik? de Google Adwords specialist

Ik combineer mijn achtergrond als business consultant en business coach met Google Ads.  En dat maakt samen de Google Adwords specialist. (mijn) Uitgangspunt is altijd het boeken van resultaten:

  • Online leads verzamelen
  • Online verkopen realiseren
  • Een email lijst aanleggen voor een email marketing campagne

Als je kiest voor samenwerken met mij dan kies je voor iemand die als doel heeft om jouw salesfunnel structureel te verbeteren. 

Samen kiezen we welke strategie jouw online doelstellingen gaat realiseren, of beter, gaat overtreffen.

Jouw investering

Ik houd van resulaat en ik houd ook van uitdagingen. Dat is de reden dat ik altijd probeer te zoeken naar een resultaat afspraak. Dat betekent concreet een vergoeding per lead of verkoop.

(een maandvergoeding is eventueel ook een optie) 

Jouw investering voor de inzet van een Google Ad specialist  bedraagt enkel het marketingbudget dat jij wilt inzetten en een intitiële set up fee van € 999,- (ex btw). En natuurlijk de resultaat vergoeding. Geen resultaat is geen vergoeding. Geen risico, wel kwaliteit.

Jouw voordeel met een Google Ads specialist

Tijd

Uitbesteden aan je Google Ads specialist levert je een zee van tijd op en stuk data irritatie minder.

Kosten

Enerzijds bespaar je kosten doordat je zelf geen leertijd hoeft te investeren in Google Ads en anderzijds je maakt geen leergeld fouten. Je hebt namelijk de beschikking over een Google Ads specialist.

Resulaat

Mijn Google Ads specialisme zorgt voor een zorgvuldige strategie tegen lage kosten en goed rendement. 

Automatisch

Google Ads zorgt ervoor dat jij klanten aantrekt zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. En jij kan dingen doen die je echt belangrijk vindt.

Persoonlijke aandacht van een Google Ads Specialist

Ik heb maximaal 3 a 5 klanten tegelijkertijd. Dit betekent dat ik altijd persoonlijk betrokken blijf bij mijn klanten.

Proces

Voordat we starten doorlopen we 3 stappen.

  1. Jij vult onderstaand contactformulier in
  2. Ik stuur zsm extra vragen op om je business beter te begrijpen en we plannen een call van max 30 minuten.
  3.  Na de call beslissen we: Wel of niet samenwerken met een Google Ads specialist.

Wellicht overbodig om te zeggen maar het draait om vertrouwen en het doel van de call is om van beiden kanten te kijken of we er samen iets moois van willen maken.

Tevreden klant

Google Ads uitbesteden | VrijDoen™

Barbara de Swaan

"De belangrijkste basis voor de keuze met wie samen te werken voor het professionaliseren van onze Social media tools, met name "Google Ads" was vertrouwen. In Jandaan hebben wij het vertrouwen dat hij niet alleen perfect begrijpt wat wij willen bereiken en die doelen ook allemaal haalt, maar vooral dat hij begrijpt hoe een klein bedrijf in elkaar zit. Wij willen de resultaten van een grote multinational met het budget van een eenmanszaak. 

Ons ontbreekt kennis en tijd om de materie zelf te beheersen en moeten er dus blind op vertrouwen dat alles correct verloopt. Jandaan is zeer vakkundig, extreem gemotiveerd en zo betrokken bij de resultaten dat hij ons het gevoel geeft dat het zijn eigen bedrijf is waar hij voor aan het werk is. De communicatie loopt vloeiend, hij past zich aan aan onze hectiek van iedere dag. Jandaan levert veel meer dan alleen Adwords adviezen. Hij zit barstensvol goede verkoop ideeën en marketing strategieën.  

Als jij een kleine ondernemer bent met duidelijke doelen, dan raad ik je aan om met Jandaan in zee te gaan"

Samen groeien met een Google Ads specialist

Het resultaat van het slim inzetten van onze skills is dat je meer focust op de kern van je business. Je meer tijd en energie overhoudt voor de zaken die voor jou echt belangrijk zijn. 

Wil jij dit ook? Neem dan zsm contact met op met je nieuwe Google Ads specialist 🙂