Vrij in je Lifestyle

'Omdat ik doe wat ik wil ben ik vrij en doordat ik vrij ben doe ik wat ik wil’

 Stop met dromen. Leef nu.

Fantaseer jij weleens van een ander leven? Is de maandag tot en met vrijdag mentaliteit af en toe wat saai en voorspelbaar? Ben jij weleens jaloers op van die mensen die gewoon doen?

Een lifestyle kan je vormgeven. Daar kan je aan schaven en sleutelen. Het enige dat hiervoor nodig is is in beweging komen. Zonder beweging blijft namelijk alles bij het oude. 

VrijDoen bied je de inspiratie, de motivatie en de hulp die nodig is om je niet alleen op vrijdagmiddag 17.00 uur vrij te voelen 😉

Lifestyle Changers

Wij hebben in 2015 het roer volledig omgegooid. Onze lifestyle is radicaal verandert en het was de beste beslissing die we samen ooit hebben gemaakt. 

Ben jij ook nieuwsgierig naar een lifestyle change? Laat je dan inspireren door bijvoorbeeld een lange reis te maken of je te verdiepen in het leven van een digital nomad of locatie onafhankelijk leven.

Digital Nomad worden

Digital Nomad Worden

Wereldreis maken    

Wereldreis Maken

Doen start met lef

Weet jij eigenlijk wel wat je anders wilt maar doe je het niet? Omdat het wel heel makkelijk is om alles bij het oude te houden en het spannend is? 

Super zonde, vinden wij. Beginnen is het moeilijkste, en als je eenmaal aan de gang bent ga je zo'n kick krijgen. 

Wij helpen je op gang. Lees de blog voor motivatie en goede moed, en gewoon DOEN. Jump!

meer lef

Pleidooi voor meer lef in je leven

Het leven is leuker als je meer lef toont. Lef tonen heeft een grote opbrengst. Wij geloven dat meer lef inzetten in je leven je helpt in een positieve loop terecht te komen. Ook zien wij om ons heen mensen

Read More

De VrijDoen Challenge

In onze VrijDoen Challenge ontvang jij 7 mails met 7 opdrachten in 7 dagen. Als jij echt meer vrijheid in je leven wilt dan is de challenge voor jouw de eerste stap.

Doorbreek je routine en ervaar direct meer vrijheid in je leven

Volg ons op Instagram

#ThePerfectStrugglers