Tools voor Vrijheid in je leven | Download Gratis Ebooks | VRijDOEN™

Gratis Tools voor meer vrijheid in je leven


'Do something today that your future self will thank you for.'

Gratis ebook 1: Het Anti-Stress Werkboek

Stress is gif dat door je aderen stroomt. En niemand wil gif dat door zijn of haar aderen stroomt lijkt ons. Stress was ooit een evolutionair voordeel. Je wilt namelijk niet door een sabeltandtijger worden opgegeten. 

Wat ons vandaag stress oplevert is negen van de tien keer een angst voor het een of ander dat in ergens in de toekomst op de loer ligt. Maar in tegenstelling tot het dreigende gevaar van de slagtand is het nu een presentatie die misschien als mislukt beschouwd wordt door de ogen van een ander. En daar maak jij je van te voren druk om. En dat leidt tot stress. Uiteraard is dit een heerlijke simplificatie van de werkelijkheid. Of niet? 

Jandaan heeft ooit een Burn Out gehad en dat gif dat door je aderen stroomt is opgetekend door Marleen. Aangezien stress plezier vermindert en geluk reduceert vinden wij dat je in het leven jezelf moet bekwamen om stress te overwinnen.

Het Anti-Stress Werkboek is een prachtig duidelijk en simpel ebook dat jou helpt om de juiste tools in te zetten om angst voorgoed naar de prehistorie te sturen. En daar keurig bij die sabeltandtijger te parkeren.

Gratis ebook 2: Een introductie van wat overtuigingen zijn en hoe briljant ze zijn. In slechts 30 bullets.

"Change your thoughts and you change your world"

Dit is in 1 zin de samenvatting van ons ebook over overtuigingen. De grap is dat jouw overtuigingen bepalen wat je doet. Waarin je gelooft en hoe je je gedraagt. Stel je voor dat je veranderingen aanbrnegt in je kop. Wat gebeurt er dan met je wereld? 

Wij hebben met dit ebook een praktisch instrument gemaakt dat jij kunt gebruiken om je eigen gedachten en overtuigingen eens kritisch tegen de loep te houden. Met als resultaat dat jij meer plezier en meer vrijheid kunt bouwen.

Belasting betalen en een bedrijf oprichten als een Digital Nomad

Jij bent continu op reis en leeft overal waar je interesse je naar navigeert. Zolang het maar vrijheid en plezier oplevert. En tegelijkertijd klap jij je laptop open om je geld te verdienen om je nomadische levensstijl te bekostigen.

Wij weten dat het niet eenvoudig is om als Digital Nomad een bedrijf (online) op te richten. Laat staan waar je belasting moet betalen. Wij hebben in 2018 in een kustplaatsje een half uur rijden boven Barcelona onszelf ook moeten laven aan de wirwar aan regelgeving dat elk land heeft opgesteld ten opzichte van deze 2 belangrijke thema's. 

Onze kennis hebben we gebundeld in dit ebook en je kunt het nu gratis in je inbox krijgen. We delen hierin ook welke oplossing toen in dat kustplaatsje heeft voorzien in een vrij, onafhankelijk en avontuurlijk leven.

De Ultieme Reis Budget Spiekbrief

Wij hebben bijna 2 jaar met onze rugzak rondgetrokken over de wereld. In die tijd hebben wij ons bekwaamd in een budget lifestyle zonder in te leveren op plezier. Onze tips om geld te besparen op reis hebben we eenvoudig gebundeld in dit gratis ebook. Zonder problemen kan ook jij op volgende (backpack)reis 300 EUR besparen.