Gratis Tools voor meer vrijheid in je leven


'Do something today that your future self will thank you for.'

Gratis ebook 1: Het Anti-Stress Werkboek

Stress is gif dat door je aderen stroomt. En niemand wil gif dat door zijn of haar aderen stroomt lijkt ons. Stress was ooit een evolutionair voordeel. Je wilt namelijk niet door een sabeltandtijger worden opgegeten. 

Wat ons vandaag stress oplevert is negen van de tien keer een angst voor het een of ander dat in ergens in de toekomst op de loer ligt. Maar in tegenstelling tot het dreigende gevaar van de slagtand is het nu een presentatie die misschien als mislukt beschouwd wordt door de ogen van een ander. En daar maak jij je van te voren druk om. En dat leidt tot stress. Uiteraard is dit een heerlijke simplificatie van de werkelijkheid. Of niet? 

Het Anti-Stress Werkboek is een prachtig duidelijk en simpel ebook dat jou helpt om de juiste tools in te zetten om angst voorgoed naar de prehistorie te sturen. En daar keurig bij die sabeltandtijger te parkeren.

Gratis ebook 2: Een introductie van wat overtuigingen zijn en hoe briljant ze zijn. In slechts 30 bullets.

"Change your thoughts and you change your world"

Dit is in 1 zin de samenvatting van ons ebook over overtuigingen. De grap is dat jouw overtuigingen bepalen wat je doet. Waarin je gelooft en hoe je je gedraagt. Stel je voor dat je veranderingen aanbrengt in je kop. Wat gebeurt er dan met je wereld? 

Wij hebben met dit ebook een praktisch instrument gemaakt dat jij kunt gebruiken om je eigen gedachten en overtuigingen eens kritisch tegen het licht te houden. Met als resultaat dat jij meer plezier en meer vrijheid kunt bouwen.

Belasting betalen en een bedrijf oprichten als een Digital Nomad

Jij bent continu op reis en leeft overal waar je interesse je naar navigeert. Zolang het maar vrijheid en plezier oplevert. En tegelijkertijd klap jij je laptop open om je geld te verdienen om je nomadische levensstijl te bekostigen.

Wij weten dat het niet eenvoudig is om als Digital Nomad een bedrijf (online) op te richten. Laat staan waar je belasting moet betalen. Wij hebben in 2018 in een kustplaatsje een half uur rijden boven Barcelona onszelf ook moeten laven aan de wirwar aan regelgeving dat elk land heeft opgesteld ten opzichte van deze 2 belangrijke thema's. 

Onze kennis hebben we gebundeld in dit ebook en je kunt het nu gratis in je inbox krijgen. We delen hierin ook welke oplossing ons toen in dat kustplaatsje heeft voorzien in een vrij, onafhankelijk en avontuurlijk leven.

De Ultieme Reis Budget Spiekbrief

Wij leven sinds 2015 uit onze rugzak. En hebben bijna 2 jaar met onze rugzak rondgetrokken over de wereld. In die tijd hebben wij ons bekwaamd in een budget lifestyle zonder in te leveren op plezier. Onze tips om geld te besparen op reis hebben we eenvoudig gebundeld in dit gratis ebook. Zonder problemen kan ook jij op volgende (backpack)reis 300 EUR besparen.  

Meer Vrijheid in je leven met de VrijDOEN™ challenge in slechts 7 dagen?

Jij gedraagt je - net zoals ieder mens - volgens bepaalde patronen en structuren. Soms ben je hier bewust van en vaak ook niet. 

Met 7 opdrachten bieden we je een nieuw perspectief hoe jij tegen zaken aankijkt. We prikkelen je om anders te doen dan dat je normaal zou doen. Verbreek tijdelijk je routine en observeer wat er gebeurt.

In 7 dagen krijg jij 7 opdrachten waardoor je - mits je wilt - meer vrijheid gaat ervaren in je leven. Ga jij jouw challenge aan? Je hoeft alleen maar je aan te melden en je patronen te bekoekeloeren 😉