Het Anti-Stress Werkboek

minder stress in slechts 10 dagen

Stress verminderen. Plezier vermeerderen.

Stress. Iedereen kent het en iedereen heeft zo nu en dan last van stress. Een beetje stress is op zichzelf helemaal niet erg. Het zorgt namelijk voor alertheid, focus en dat beetje adrenaline dat je nodig hebt om bijvoorbeeld een klus te klaren.

Stress wordt pas een probleem als stress de overhand krijgt en je dagelijkse leefcomfort gaat beïnvloeden. Dat is het moment dat je te lang in een 'stress toestand' verkeerd. Het is dan hoog tijd om weer terug te gaan naar het nu.  Om je spanningsboog wat te laten vieren. 

Het werkboek

Het anti-stress werkboek helpt je met de eerste stappen. Jouw stress wordt onder andere gevoed door hoe je denkt. En daar kan je wat aan doen. Je kunt namelijk anders leren denken. Of anders naar je gedachten kijken. Zo krijg jij weer de regie in eigen hand.

De resultaten

Als jij bereidt bent om tijd en energie te stoppen in jouw persoonlijke ontwikkeling, dan kan jij binnen 10 dagen aanzienlijk minder stress ervaren in je dagelijkse leven. Maar belangrijker is dat je weer de regie voert met wat je overkomt. Jij bent jouw stress de baas. 

in 10 dagen minder stress in jouw leven