Meer Vrijheid in je leven | Sleutel aan je Lifestyle | VRijDOEN™

Vrij in je Lifestyle

'Omdat ik doe wat ik wil ben ik vrij en doordat ik vrij ben doe ik wat ik wil’

 Stop met dromen. Leef nu.

Fantaseer jij weleens van een ander leven? Is de maandag tot en met vrijdag mentaliteit af en toe wat saai en voorspelbaar? Ben jij weleens jaloers op van die mensen die gewoon doen?

Een lifestyle kan je vormgeven. Daar kan je aan schaven en sleutelen. Het enige dat hiervoor nodig is is in beweging komen. Zonder beweging blijft namelijk alles bij het oude. 

VrijDoen bied je de inspiratie, de motivatie en de hulp die nodig is om je niet alleen op vrijdagmiddag 17.00 uur vrij te voelen 😉

Lifestyle Changers

Wij hebben in 2015 het roer volledig omgegooid. Onze lifestyle is radicaal verandert en het was de beste beslissing die we samen ooit hebben gemaakt. 

Ben jij ook nieuwsgierig naar een lifestyle change? Laat je dan inspireren door bijvoorbeeld een lange reis te maken of je te verdiepen in het leven van een digital nomad of locatie onafhankelijk leven.

Digital Nomad worden

Digital Nomad Lifestyle

Wereldreis maken    

een wereldreis maken

Meer vrijheid. Meer plezier.

Bewust of onbewust leef jij je eigen verhaal. Dat verhaal bestaat uit allerlei waarden en overtuigingen die jij in je leven hebt opgedaan. Dingen die je ouders je hebben bijgebracht. Je op school hebt meegekregen. Tijdens je studie, door je vrienden en tijdens je banen. Al deze indrukken heb jij samen gekneed in een verhaal hoe jij moet (wilt?) leven. 

Wil jij je lifestyle veranderen dan is de eerste stap is goed te gaan kijken naar dat verhaal dat je leeft. Werkt het verhaal voor je of tegen je?

Op VrijDOEN helpen we je een nieuw verhaal te schrijven en te leven  voor wat van waarde is voor jou. 

De VrijDoen Challenge

In onze VrijDoen Challenge ontvang jij 7 mails met 7 opdrachten in 7 dagen. Als jij echt meer vrijheid in je leven wilt dan is de challenge voor jouw de eerste stap.

Doorbreek je routine en ervaar direct meer vrijheid in je leven

Volg ons op Instagram

#ThePerfectStrugglers