Samenwerken

Wij staan open voor allerlei samenwerkingen, promoties en cocreaties. Zolang het past bij de waarden en filosofie van VRijDOEN™. 

Onze waarden

Onderstaande waarden geven een inkijkje in waar we voor staan in het leven. What you see is what you get. Zakelijk of privé maakt geen verschil. Dit is het fundament waarop wij samenwerken

Vrijheid

Eenvoud

Duurzaamheid

Onze skills

Ons palet aan skills is zeer divers. We denken bijvoorbeeld graag strategisch mee hoe je je online marketing - o.a. met behulp van Google Adwords - kunt verstevigen tegen beheersbare kosten als zzp'er of mkb'er en tegelijkertijd schrijven we ook waardevolle content op diverse thema's die met vrijheid in je leven te maken hebben. 

Wij runnen op dit moment 3 online projecten en begrijpen wat het betekent om te ondernemen. Dit doen wij in 3 talen. Een Duitse memberwebsite. VRijDOEN™ is ons platform voor meer vrijheid in je leven en we runnen nog een Engelstalige blogsite.

Samen hebben wij ook ruim10 jaar ervaring in het begeleiden van organisatie verandervraagstukken. In een business context hebben we ook professionals gecoacht om stappen te kunnen zetten in hun professionele ontwikkeling. 

Jandaan en Marleen zijn nieuwsgierige, creatieve onafhankelijk denkers die warm lopen voor verschillende uitdagingen en houden van resultaat.

Klinkt dit goed in de oren neem dan vooral contact op om te kijken wat we samen voor waardevolle samenwerking kunnen optuigen.

Spreekje snel.